Ronde van Vlaanderen: We Ride Flanders

fb-logo


Naar jaarlijkse gewoonte vatten we met Team Cykel Vélomakers ook dit jaar enkele sportieve uitdagingen aan.
De Ronde van Vlaanderen mocht, mede van omwille het vertrek in Antwerpen, dit jaar niet op het lijstje ontbreken.
De winkel zal bijgevolg gesloten zijn vrijdag 31 maart vanaf 13:00h en niet geopend op zaterdag 1 april! En da's geen grap hé!
Terug tot uw dienst op maandag 3 april vanaf 10:00h.

Opleiding Nuvinci naven

Om technologisch mee voorop te blijven is een constante bijscholing noodzakelijk.
Omwille van een opleiding die niet anders kon worden gepland is Cykel Vélomakers dinsdag 21 maart 2017 gesloten in de voormiddag.
In de namiddag wel geopend, verlengd tot 19 uur in plaats van 17.30h.

11388_14782 Hub_Diagram_V8FB

Ride with Moots

fb_banner_2

Na de "Meet Moots" op donderdag 16 maart (https://www.facebook.com/events/190465934770273/) breien we er zaterdagochtend 18 maart een vervolg aan met een "ride with Moots" samen met Matt Alford, international sales manager bij Moots en Team Cykel Vélomakers.
We maken er een groepsrit van van een 60-tal kilometer tegen een, voor ieder, aanvaardbaar tempo. Bij terugkomst, iets na de middag, is een kleine hap en een drankje voorzien. Deelname is gratis, op voorhand aanmelden is echter een must. Kwestie van de nodige voorzieningen te kunnen treffen.

Gesloten 17 maart 2017

fe97c35b3cc12421cb73743ef1a345a86f841a4a

Vrijdag 17 maart is Cykel Vélomakers gesloten.
Er wordt in kleine groep een verkenning op het Ronde van Vlaanderen parcours afgewerkt ter promo van Moots Handmade Titanium Bicycles.
Wie zin heeft is welkom. Vertrek aan het Centrum Ronde van Vlaanderen, Markt 43, 9700 Oudenaarde omstreeks 10 uur.
Laat wel even weten of u aanwezig bent op info@cykel.be

Meet Moots

moots-logo

Donderdag 16 maart organiseert Cykel Vélomakers een "Meet Moots" event om u te laten kennismaken met dit high-end Amerikaanse merk dat enkel titanium racefietsen en mountainbikes fabriceert. Ik gebruik hier wel degelijk de term "fabriceert" want bij Moots maken ze alles wat het fietsframe betreft zelf. Moots zal vertegenwoordigt zijn door Dhr. Matt Alford om u alle "ins" en "outs" van het merk te verduidelijken. Naast Moots kan u natuurlijk ook kennis maken met onze andere sportieve merken. Even high-end zijn de carbon Argon 18 frames en fietsen en de stalen frames van Ritchey. Orbea staat dan weer garant voor top mountainbikes. Voor ieder wat wils dus! We drinken een pint en verorberen een hapje in het unieke kader van "nen echte" vélomaker. Graag even aangeven of u al dan niet aanwezig wil zijn. Tot dan! Gr, Stefan

Opleiding Shimano Steps

logo-shimano


Maandag 6 maart wordt een opleiding bijgewoond betreffende het elektrische aandrijfsysteem van Shimano, STEPS.
Dit om u alle ins en outs van dit systeem te kunnen verduidelijken en de optionele Di2 schakeling kunnen positioneren voor gebruik.