Ride with Moots

fb_banner_2

Na de "Meet Moots" op donderdag 16 maart (https://www.facebook.com/events/190465934770273/) breien we er zaterdagochtend 18 maart een vervolg aan met een "ride with Moots" samen met Matt Alford, international sales manager bij Moots en Team Cykel Vélomakers.
We maken er een groepsrit van van een 60-tal kilometer tegen een, voor ieder, aanvaardbaar tempo. Bij terugkomst, iets na de middag, is een kleine hap en een drankje voorzien. Deelname is gratis, op voorhand aanmelden is echter een must. Kwestie van de nodige voorzieningen te kunnen treffen.

Meet Moots

moots-logo

Donderdag 16 maart organiseert Cykel Vélomakers een "Meet Moots" event om u te laten kennismaken met dit high-end Amerikaanse merk dat enkel titanium racefietsen en mountainbikes fabriceert. Ik gebruik hier wel degelijk de term "fabriceert" want bij Moots maken ze alles wat het fietsframe betreft zelf. Moots zal vertegenwoordigt zijn door Dhr. Matt Alford om u alle "ins" en "outs" van het merk te verduidelijken. Naast Moots kan u natuurlijk ook kennis maken met onze andere sportieve merken. Even high-end zijn de carbon Argon 18 frames en fietsen en de stalen frames van Ritchey. Orbea staat dan weer garant voor top mountainbikes. Voor ieder wat wils dus! We drinken een pint en verorberen een hapje in het unieke kader van "nen echte" vélomaker. Graag even aangeven of u al dan niet aanwezig wil zijn. Tot dan! Gr, Stefan